Siirry pääsisältöön

etätehtävä 19.3.2020


Tehtävänä oli löytää itse omasta mielestä kolme erilaista tekniikkaa tehdä jokin kampaus.
Jostakin omavalintaisesta videon kampauksista piti tehdä oma versio ja myös soveltaa sitä,  eli muuttaa sitä hieman silleen että siihen tekee jotakin omia muutoksia.








Ajattelin oman työni tehdä tästä kampauksesta muuttaen sitä sillä tavalla, että tekisin 2x ''lettiruusua'' ja viimeisen osion kihartaisin. Valitettavasti minulla ei ollut tarvittavia tavaroita kotona, joten käyn huomenna ostamassa ja lisään työni tähän jälkeenpäin.

Tähän kampaukseen tarvitsen:

-suoristusrautaa
-pinnejä
-pikkupompuloita
-ja viimeistelyyn lakkaa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kiehtova punainen

Tehtävänä oli värjätä KC:n väreillä tämä värjäys. Meillä piti myös tulla kouluttaja, mutta heidän aikataulunsa menivät sekaisin niin saimme kuitenkin tehdä tämän värjäyksen ilman kouluttajaa. Asiakkaalla oli jo valmiiksi punaiset hiukset, joita hän oli itse värjännyt Olian 6.66 värillä. Asiakkaan kanssa sovimme, että teemme tyvestä tummemman ja latvasta kirkkaan punaisen.  Päädyimme laittamaan tyveen 5.56R + 5N + 3% hapete ja latvaan 7.46R + 1.5% hapete Olimme kaikki todella tyytyväisiä lopputulokseen. :)

Hiusten värjäysmuoti 2019

      #REMIXREALITY ''Pakene todellisuutta ja uskalla olla oma itsesi'' ''Pidä hauskaa, sekoita punk ja pop keskenään''                                      Vuoden 2019 Goldwellin Color Zoom projektia kuvaillaan yhdellä sanalla : REMIX Vuosi 2019 tuo mukanaan aivan uutta luovuutta hiusten muodin maailmaan, uusia sävyjä sekä myös uusia kampauksia. Värit ovat kauniita, tyylikkäitä ja luovia. Piirteillä, luovilla ja rohkeilla väreillä saadaan aikaan täydellinen muutos kasvojen piirteisiin. Goldwellin väreistä saa hohtavaa kiiltoa sekä voimakkaan värin.  ''Tämä muuttaa kokonaan tavan, jolla värjäämme hiuksia hiustaiteilijoina...  Täysin kokonaan'' Agnes Westerman Goldwellin Pure Pigments-tehostesävyt saavuttavat väriluovuuden äärettömiin. Väritipat lisäävät Goldwell väriisi ainutlaatuisen heijastuksen hiuksiisi. Pure Pigments Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red ja Pure Violet luovat hiuksiisi vivaht

Kerrostusleikkaus

Kerrostusleikkausta kehiin! Hiukset jaoin ristijakoon ja taakse keskelle jätin ohjurin, josta saan leikattua halutun mittapituuden. Sormien asento viistossa, jolla saadaan alaspäinpitenevä malli. Liikkuvalla mitalla.   Kerrostusleikkausta pääsin myös kokeilemaan malliin. Asiakkaan pyynnöstä leikkasin tasausleikkauksen korvien kohtaan, jonka jälkeen vaakaosioina kerrostin pääliosan. Asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja oli tosi mukava lopettaa asiakkaan kanssa kun molemmilla oli hymy korvissa asti. :)