Siirry pääsisältöön

Urasuunnittelu

Urasuunnittelu

OPISKELU

Tällä hetkellä opiskelen Salon Seudun Ammattiopistossa hius- ja kauneuden hoitoalaa jo toista vuotta. Valmistun parturi-kampaajaksi.
Opinnoissani tärkeää on kaikki mitkä minua johdattaa eteenpäin, mutta myös ura, asiakaspalvelu, mutta tietenki asiakkaat ovat myös tärkeitä. Lähtökohta/panostaminen on kaikki mistä lähdetään, jotta pääsee huipulle, joten minun kannattaa keskittyä asia kerrallaan.
Ala on oikea minulle, mutta ei vielä kaikkea mitä unelmani haluaa, kun valmistun haluan muuttaa toiseen kaupunkiin missä minulla olisi valmiudet lähteä opiskelemaan kosmetologiksi.

TYÖLLISTYMINEN

Itelläni ei ole minkää ihmeempää käsitystä työllistymisestä, mutta itse toivon, että joskus saisin töitä sellaisesta paikasta missä olisi mahtava työyhteisö ja ilmapiiri. Toivon myös, että pääsisin tulevaisuuden työpaikassani tekemään kosmetologin tai parturi-kampaajan töitä taikka molempia. Toivoisin myös tulevaisuuden työpaikasta sitä, että voin harjoittaa sitä mitä olen ja mitä teen ja minut hyväksytään. Tutkinto alla, näyttöjä töistä, ystävällisyys, ole itse kiinnostunu , rehellisyys ja energisyys ovat plussaa työhaastattelussa, joka voi määrittää sinun tulevaisuuden työpaikan jne.. Työpaikan voi saada suhteitten kautta, hyvän työn, jopa sattumalta tai sitten vaan hakemaan. 
Työhaastattelussa tulee olla kiinnostuneen näköinen, rehellinen ja asiallinen! Jos en tiedä missä kyseinen työhaastattelu tehdään, soitan työhaastattelun järjestäjältä ja kysyn asiallisesti missä paikassa haastattelu tehdään.

TYÖMINÄ

Olen itse töissä reipas ja ahkera. Kysyn lisää töitä jos ne loppuvat. En sählää, teen rauhallisesti asia kerrallaan. Asiakkaiden kanssa tulee keskustella asiallisesti ja mukavasti. Vanhempien ihmisten kanssa artikulointi on erittäin tärkeää, jotta voidaan pitää hyvä asiakaspalvelu pystyssä ja asiakkaan mieli tyytyväisenä. Jos asiakkaalla on kysyttävää tai tarvitsee apua, mennään ystävällisesti auttamaan tai vastataan ystävällisesti asiakkaan kysymykseen. Työkavereille ja yhteistyökumppaneille puhutellaan samalla tavalla kuin asiakkaita, sillä emmehän me kohtele ihmisä sillain kun emme haluaisi itseämme kohdeltavan. Työilmapiiristä huolehtiminen itse vaatii ystävällisyyttä ja rehellisyyttä, sekä käyttäytymällä työpaikan ohjeitten mukaisesti. Ole mukava niin sinulle ollaan mukavia.

URA

haaveiden urani etenee pikkuhiljaa asia kerrallaan. Ensin koulu, jonka jälkeen pääsen rakentamaan uutta unelmieni uraa uusien haasteiden ja haaveiden kanssa. Haluisin päästä työskentelemään pieneen parturikampaamoon jossa saisin vuokrata oman tuolin, tai sitten opiskelen itelleni lisää ammattitietoa, jotta pystyisin saavuttamaan enemmän ja antamaan itselleni enemmän mitä tähän asti. Seuraava opiskelupaikka ja muutto toiseen kaupunkiin ovat seuraava askel unelmissani ja urallani. Tulevaisuuden työlläni tavoittelen unelmiani, saavutuksia, lisää ammattitietoa, onnistumisia ja uusia tekniikoita, sekä taitoja.
Palkan lisäki tulevaisuuden työstäni tulen saamaan lisää ammattitietoa, kokemusta ja paljon, sekä myös toivon saavani lisää tuttavuuksia elämääni.
Elämässäni tällä hetkellä ei ole mitään radikaalia joka vaikuttaisi uraani, tulevaisuudesta en osaa sanoa onko perhettä vai mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

VAHVUUDET

Olen vahva ihminen, mutta olen myös erittäin herkkä. En ole luovuttaja, mutta välillä jokin työ saattaa jäädä kesken, jotka aina kuitenki olen tehnyt loppuun. Sen minkä aloitan haluan saada loppuun. 
Olen myös erittäin ystävällinen ja huoledin ympärilläni olevista ihmisistä, joka on myös erittäin hyvä jos ollaan tekemisissä yhteistyökumppaneitten kanssa.

KIRJE TULEVAISUUTEEN

Sinä pystyt mihin vaan mikä on mahdollista. Sinä osaat ja sinä pystyt. Toivottavasti pääset siihen minne olet pyrkinyt ja minkä eteen teet kovasti töitä. Uusi kaupunki uudet haasteet. 10vuoden päästä olen valmistunut kosmetologiksi ja olen hyvässä työpaikassa missä on hyvä olla ja jossa pääsen toteuttamaan itseäni ja työtäni ja pääsen huipulle missä voin huokasta ja sanoa "tein sen"

unelmanani olisi oma liike,
 joka kuvastaisi tämmöistä sisustusta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kiehtova punainen

Tehtävänä oli värjätä KC:n väreillä tämä värjäys. Meillä piti myös tulla kouluttaja, mutta heidän aikataulunsa menivät sekaisin niin saimme kuitenkin tehdä tämän värjäyksen ilman kouluttajaa. Asiakkaalla oli jo valmiiksi punaiset hiukset, joita hän oli itse värjännyt Olian 6.66 värillä. Asiakkaan kanssa sovimme, että teemme tyvestä tummemman ja latvasta kirkkaan punaisen.  Päädyimme laittamaan tyveen 5.56R + 5N + 3% hapete ja latvaan 7.46R + 1.5% hapete Olimme kaikki todella tyytyväisiä lopputulokseen. :)

Pysyvän linjan A-leikkaus

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT Pysyvän linjan A-leikkaus. Ristijako otsalta niskaan ja korvalta korvalle, taakse keskelle ohjuri.  Pystysuoraosioina vedän kaiken taakse keskellä jotta saan eteenpäinpitenevän linjan. Ohennusveitsen kanssa sormien yläpuolelta, jotta saan ohennetun lopputuloksen.

porrastusleikkaus

  ENNEN JÄLKEEN porrastusleikkauksessa aloitin tekemään ristijaoin ja taakse keskelle jätin ohjurin, josta saan leikattua haluamani mittapituuden. Osioina leikkasin alle 90 asteen kulmassa. Porrastus on ylöspäinpitenevä hiusmalli. Porrastusleikkauksen kehäpiirros.