Siirry pääsisältöön

Tehohoito Goldwell Kerasilkilla


Valitettavasti en ennen kuvaa muistanut ottaa....

Tein Kerasilkilla tehohoidon hiuksiin, jotka käsiteltäessä olivat erittäin huonossa kunnossa, karvaiset ja takkuuntuivat erittäin herkästi harjattaessa.


Valitsin Kerasilkilta control intensiivisesti kiillottavan shampoon, intensiivisesti tasottavan hiusmaskin ja intensiivisen viimeistelyvoideseerumin.
  • Ensin pesin hiukset Kerasilk control shampoolla. Huuhtelin pois.
  • Sen jälkeen pistin kauttaaltaan Kerasilkin hiusmaskiin ja annoin vaikuttaa 10 min, hieroin maskin vaikutusajan, jonka jälkeen huuhtelin pois.
  • Takaisin peilipaikalle ja paikallani levitin yhden tuubillisen  Kerasilkin  finishing voideseerumin pyyhekuiviin hiuksiin


Kuivatin hiukset föönillä ja pyöröharjalla enkä käyttänyt muita lämpökäsittelyitä. Hiuksiin tuli mahtava kiilto ja hiukset olivat käsiteltäessä aivan mahtavan pehmeät ja terveän näköiset.
Sekä minulle, että asiakkaalle jäi erittäin hyvä fiilis ja asiakas pääsi lähtemään hymysuin kotiin :)

Työ oli helppo ja mukava tehdä, itse olen erittäin erittäin tyytyväinen lopputulokseen <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kiehtova punainen

Tehtävänä oli värjätä KC:n väreillä tämä värjäys. Meillä piti myös tulla kouluttaja, mutta heidän aikataulunsa menivät sekaisin niin saimme kuitenkin tehdä tämän värjäyksen ilman kouluttajaa. Asiakkaalla oli jo valmiiksi punaiset hiukset, joita hän oli itse värjännyt Olian 6.66 värillä. Asiakkaan kanssa sovimme, että teemme tyvestä tummemman ja latvasta kirkkaan punaisen.  Päädyimme laittamaan tyveen 5.56R + 5N + 3% hapete ja latvaan 7.46R + 1.5% hapete Olimme kaikki todella tyytyväisiä lopputulokseen. :)

Pysyvän linjan A-leikkaus

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT Pysyvän linjan A-leikkaus. Ristijako otsalta niskaan ja korvalta korvalle, taakse keskelle ohjuri.  Pystysuoraosioina vedän kaiken taakse keskellä jotta saan eteenpäinpitenevän linjan. Ohennusveitsen kanssa sormien yläpuolelta, jotta saan ohennetun lopputuloksen.

porrastusleikkaus

  ENNEN JÄLKEEN porrastusleikkauksessa aloitin tekemään ristijaoin ja taakse keskelle jätin ohjurin, josta saan leikattua haluamani mittapituuden. Osioina leikkasin alle 90 asteen kulmassa. Porrastus on ylöspäinpitenevä hiusmalli. Porrastusleikkauksen kehäpiirros.