Siirry pääsisältöön

Rullakampaus lyhyisiin hiuksiin


Tehtävänä oli tehdä rullakampaus. Tein kampauksen mallipäähän ja lyhyisiin hiuksiin.


Aloitin pesemällä hiukset ja laitoin muotovaahtoa takaamaan kiharoitten pysyvyyden. Tein jaon hiuksiin, siten että otin rullan levyiset osiot päälaelta korvalta ja toiselta puolelta sama homma. Takaosan annoin toistaseksi viellä olla. Päälihiuksissa käytin yläjännitettä, jotta pääliosa saisi tuuheutta.



Takaosassa laitoin päälle kaksi rulla vierekkäin ja takaraivon kohdalta kolme rullaa vierekkäin, takaraivolla ja niskassa käytin pienempiä rullia, myös koska hius oli lyhyempää niskassa päin.


Tämän jälkeen pistin hiusverkon pään ympäri ja pistin lämpökoneeseen 35:ksi minuutiksi.


Lämpökäsittelyn jälkeen otin rullat pois, pyöritin kiharat vielä käsissäni pyöreiksi ennen aukikampausta.


Aukikampasin pään, jonka jälkeen aloin piikkikammalla ja hiuslakalla sommittelemaan kiharoita uudestaan ja tupeerasin päälihiuksia, että sain tuuheutta.
 Lopuksi viimeistelin lakalla. 



Työ oli haastava, mutta aukikampauksen jälkeen, kun pääsi tekemään lopputulosta se oli mukavaa ja luovaa, josta tykkäsin. Olen itse erittäin tyytyväinen lopputulokseen
:)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kiehtova punainen

Tehtävänä oli värjätä KC:n väreillä tämä värjäys. Meillä piti myös tulla kouluttaja, mutta heidän aikataulunsa menivät sekaisin niin saimme kuitenkin tehdä tämän värjäyksen ilman kouluttajaa. Asiakkaalla oli jo valmiiksi punaiset hiukset, joita hän oli itse värjännyt Olian 6.66 värillä. Asiakkaan kanssa sovimme, että teemme tyvestä tummemman ja latvasta kirkkaan punaisen.  Päädyimme laittamaan tyveen 5.56R + 5N + 3% hapete ja latvaan 7.46R + 1.5% hapete Olimme kaikki todella tyytyväisiä lopputulokseen. :)

Pysyvän linjan A-leikkaus

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT Pysyvän linjan A-leikkaus. Ristijako otsalta niskaan ja korvalta korvalle, taakse keskelle ohjuri.  Pystysuoraosioina vedän kaiken taakse keskellä jotta saan eteenpäinpitenevän linjan. Ohennusveitsen kanssa sormien yläpuolelta, jotta saan ohennetun lopputuloksen.

porrastusleikkaus

  ENNEN JÄLKEEN porrastusleikkauksessa aloitin tekemään ristijaoin ja taakse keskelle jätin ohjurin, josta saan leikattua haluamani mittapituuden. Osioina leikkasin alle 90 asteen kulmassa. Porrastus on ylöspäinpitenevä hiusmalli. Porrastusleikkauksen kehäpiirros.