Siirry pääsisältöön

yksinkertainen kampaus


Yksinkertainen kampaus harjoituspäähän.
Otin harjoituspään pääliosasta pienen osion jonka pistin klipsillä kiinni odottamaan. Niskasta aloitin ylöspäin työskennellen. Kiharsin osion kerrallaan suoristusraudalla.


Kun kihartaminen oli valmis otin osion minkä pistin alussa pois tieltä. Siihen päätin letittää ranskalaista lettiä ja loput pääliosan letistä vielä kiharsin. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kiehtova punainen

Tehtävänä oli värjätä KC:n väreillä tämä värjäys. Meillä piti myös tulla kouluttaja, mutta heidän aikataulunsa menivät sekaisin niin saimme kuitenkin tehdä tämän värjäyksen ilman kouluttajaa. Asiakkaalla oli jo valmiiksi punaiset hiukset, joita hän oli itse värjännyt Olian 6.66 värillä. Asiakkaan kanssa sovimme, että teemme tyvestä tummemman ja latvasta kirkkaan punaisen.  Päädyimme laittamaan tyveen 5.56R + 5N + 3% hapete ja latvaan 7.46R + 1.5% hapete Olimme kaikki todella tyytyväisiä lopputulokseen. :)

Pysyvän linjan A-leikkaus

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT Pysyvän linjan A-leikkaus. Ristijako otsalta niskaan ja korvalta korvalle, taakse keskelle ohjuri.  Pystysuoraosioina vedän kaiken taakse keskellä jotta saan eteenpäinpitenevän linjan. Ohennusveitsen kanssa sormien yläpuolelta, jotta saan ohennetun lopputuloksen.

porrastusleikkaus

  ENNEN JÄLKEEN porrastusleikkauksessa aloitin tekemään ristijaoin ja taakse keskelle jätin ohjurin, josta saan leikattua haluamani mittapituuden. Osioina leikkasin alle 90 asteen kulmassa. Porrastus on ylöspäinpitenevä hiusmalli. Porrastusleikkauksen kehäpiirros.