Siirry pääsisältöön

Goldwell vaalennuskoulutus




Aamusta meillä oli Goldwellilta tullut kouluttaja opettamaan meille vaalennuksista ja hieman Elumenista. Klo. 12.00 meille tuli mallit keiden hiusta saa vaalentaa  ja sen jälkeen sävyttää. Sain itse mallilta luvan, että saisin vapaat kädet, ainoa toivo mallilla oli että sivut ja takaosa vaalennettaisiin kans.



Laitoin Goldwellin Silk Lift 6% hapetetta yht. 70ml ja 2x tasalusikkaa Silk Lift strong vaalennusjauhetta. Ensin laitoin massaa sivuosiin ja takaosaan, jonka jälkeen tyveen.  Hius vaalentui kauniisti jokapuolelta ja sivuosat ja takaosa ei jäänyt keltaiseksi. Ainoastaan pääliosassa vaalentamaton hius oli hieman kellastuva, mutta se ei haitannut eikä muuttanut lopputulosta.


Pesupaikalla heitin sävyn, johon sekoitin Goldwellin 10V 20ml, 40ml Goldwell Colorance sinistä hapetetta 6%,
 sekä Goldwellin Pure Pigmenteistä Pearl Blueta n. 10 tippaa ja Cool Violettia n. 5-7 tippaa.
 Halusin mallilleni todellakin jotain erittäin kylmää sävyä, tunsin mallini ja olimme yhdessä sitä mieltä, että ei lämmintä sävyä

Annoin sävyn vaikuttaa n. 15 min,
 jonka jälkeen pesin normaalisti shampoolla ja
 pistin hoitoaineen ja annoin vaikuttaa.



Lopuksi kuivatin hiukset ja hiukan suoristin ja viimeistelin lakalla. Sävystä tuli tosi nätti ja asiakas oli erittäin, erittäin kiitollinen ja tyytyväinen ja oli ihana huomata kun asiakas lähti hymysuin pois. Olen itse myös erittäin tyytyväinen oman käden jälkeen ja siihen kuinka hyvin sain vaalennettua ja sävytettyä. työ oli mukava tehdä, vaikka aluksi olikin kauhea hässäkkä ja oltiin vähän hukassa.
:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kiehtova punainen

Tehtävänä oli värjätä KC:n väreillä tämä värjäys. Meillä piti myös tulla kouluttaja, mutta heidän aikataulunsa menivät sekaisin niin saimme kuitenkin tehdä tämän värjäyksen ilman kouluttajaa. Asiakkaalla oli jo valmiiksi punaiset hiukset, joita hän oli itse värjännyt Olian 6.66 värillä. Asiakkaan kanssa sovimme, että teemme tyvestä tummemman ja latvasta kirkkaan punaisen.  Päädyimme laittamaan tyveen 5.56R + 5N + 3% hapete ja latvaan 7.46R + 1.5% hapete Olimme kaikki todella tyytyväisiä lopputulokseen. :)

Pysyvän linjan A-leikkaus

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT Pysyvän linjan A-leikkaus. Ristijako otsalta niskaan ja korvalta korvalle, taakse keskelle ohjuri.  Pystysuoraosioina vedän kaiken taakse keskellä jotta saan eteenpäinpitenevän linjan. Ohennusveitsen kanssa sormien yläpuolelta, jotta saan ohennetun lopputuloksen.

porrastusleikkaus

  ENNEN JÄLKEEN porrastusleikkauksessa aloitin tekemään ristijaoin ja taakse keskelle jätin ohjurin, josta saan leikattua haluamani mittapituuden. Osioina leikkasin alle 90 asteen kulmassa. Porrastus on ylöspäinpitenevä hiusmalli. Porrastusleikkauksen kehäpiirros.