Siirry pääsisältöön

Hiusten värjäysmuoti 2019


     
#REMIXREALITY

''Pakene todellisuutta ja uskalla olla oma itsesi''

''Pidä hauskaa, sekoita punk ja pop keskenään''
                                    
Vuoden 2019 Goldwellin Color Zoom projektia kuvaillaan yhdellä sanalla: REMIX



Vuosi 2019 tuo mukanaan aivan uutta luovuutta hiusten muodin maailmaan, uusia sävyjä sekä myös uusia kampauksia. Värit ovat kauniita, tyylikkäitä ja luovia.
Piirteillä, luovilla ja rohkeilla väreillä saadaan aikaan täydellinen muutos kasvojen piirteisiin.
Goldwellin väreistä saa hohtavaa kiiltoa sekä voimakkaan värin. 

''Tämä muuttaa kokonaan tavan, jolla värjäämme hiuksia hiustaiteilijoina...
 Täysin kokonaan''

Agnes Westerman

Goldwellin Pure Pigments-tehostesävyt saavuttavat väriluovuuden äärettömiin. Väritipat lisäävät Goldwell väriisi ainutlaatuisen heijastuksen hiuksiisi. Pure Pigments Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red ja Pure Violet luovat hiuksiisi vivahteita ja tehosteita. Pearl Blue ja Matte Green pehmentävät ja himmentävät epätoivottuja sävyjä. 




Virtaava kiilto
Vahvat sävyt
Kontrastien voima
Valovoima ja rohkeus
Graafinen minimaalisuus
Moderni ristiriita





''Jokaiselle jotakin''

''Inspiroidu''

''Luo itsellesi jotain uutta''


Schwarzkopf Essential Looks pystyy tarjoamaan parturi-kampaajille kaiken millä he pystyvät tehostaa luovuttaan maksimoidakseen taitojaan ja saavuttaakseen menestyksen parturi-kampaamolleen.
Inspiraato on saatu kansaivälisistä muotinäytöksistä jotka on tiivistetty kolmeksi erillaiseksi sesonkitrendiksi.


'' Me uskomme jaettuun intohimoon. Me uskomme aitoon yhteistyöhön, kumppanuuteen, joka kestää läpi elämän''

Yli vuosisadan Schwarzkopf on juhlinut uusia innovaatioita. He ovat ihmisiä, joilla on intohimo, unelma, visio ja halu tehdä niistä totta. Ammattilainen kumppanuus on heidän filosofi ja se miten he erottuvat toisistaan. Se yhdistää heidät kumppaneihinne, parturi-kampaajaan.

Vuoden 2019 Schwarzkopf Essential Looks juhlistaa yksilöllisyyttä. Sinua ja sinun YOUniversumiasi.

Schwarzkopf on tänäkin kautena tehnyt yhteistyötä maailmanlaajuisesti tunnettujen influencereiden sekä kansainvälisten hiusgurujen kanssa. Digitaalinen- Essential Looks mahdollistaa uuden lähestymistavan asiakkaan ja kampaajan välillä.


#globaltribe'ssa on kyseessä yksilöllisyyden korostaminen
#newformal, ylisuuria siluetteja, täsmällisiä hiustenleikkauksia
#lucidnocturnes tuo yhteen planeettamme kaksi suurinta tähteä luomaan kauniita yönsävyjä





''Me uskomme elämän ihanaan epätäydellisyyteen. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöten. Siinä ovat meidän neljä syytämme. Mitkä ovat sinun?''

Hiustyylistä tekee ainutlaatuisen juuri sen persoonnallisuus. Kampaus on onnistunut kun asiakas kantaa sitä hymysuin korostaen kauniisti kasvon piirteitä. Hiusmuodin tärkeimmät asiat ovat monimuotoisuus, yksilöllisyys ja jokaisen persoonan ainutlaatuisuus. Kampaamoalan ammattilaisen tehtävä on löytää juuri se hiustyyli mikä sopii asiakkaalleen parhaiten. Ei ole olemassa vain yhtä hiustyyliä mikä sopisi kaikille.


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kiehtova punainen

Tehtävänä oli värjätä KC:n väreillä tämä värjäys. Meillä piti myös tulla kouluttaja, mutta heidän aikataulunsa menivät sekaisin niin saimme kuitenkin tehdä tämän värjäyksen ilman kouluttajaa. Asiakkaalla oli jo valmiiksi punaiset hiukset, joita hän oli itse värjännyt Olian 6.66 värillä. Asiakkaan kanssa sovimme, että teemme tyvestä tummemman ja latvasta kirkkaan punaisen.  Päädyimme laittamaan tyveen 5.56R + 5N + 3% hapete ja latvaan 7.46R + 1.5% hapete Olimme kaikki todella tyytyväisiä lopputulokseen. :)

Pysyvän linjan A-leikkaus

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT Pysyvän linjan A-leikkaus. Ristijako otsalta niskaan ja korvalta korvalle, taakse keskelle ohjuri.  Pystysuoraosioina vedän kaiken taakse keskellä jotta saan eteenpäinpitenevän linjan. Ohennusveitsen kanssa sormien yläpuolelta, jotta saan ohennetun lopputuloksen.

porrastusleikkaus

  ENNEN JÄLKEEN porrastusleikkauksessa aloitin tekemään ristijaoin ja taakse keskelle jätin ohjurin, josta saan leikattua haluamani mittapituuden. Osioina leikkasin alle 90 asteen kulmassa. Porrastus on ylöspäinpitenevä hiusmalli. Porrastusleikkauksen kehäpiirros.